Cycling Story is opgericht door Tim en Laurens, maar het team heeft over de jaren meerdere schrijvers en medewerkers mogen verwelkomen. Eén ding heeft iedereen gemeen: de liefde voor het wielrennen. Ook jij kan deel uitmaken van het Cycling Story team, want we zijn altijd op zoek naar mensen die aan Cycling Story willen bijdragen.

Wie zoeken we?
Eigenlijk kan iedereen die een passie voor wielrennen heeft voor ons schrijven. Het belangrijkste is dat je graag artikelen wilt schrijven en een groot publiek wilt bereiken. De keuze van wat voor soort artikelen je wilt schrijven is aan jou. Enkele voorbeelden zijn wedstrijdverslagen, uitslagen, achtergrondartikelen, voorbeschouwingen, opiniestukken en artikelen met de laatste nieuwtjes, maar ook andere artikelen zijn natuurlijk mogelijk.

Dus…
…heb jij een passie voor wielrennen en wil je graag schrijven voor Cycling Story? Neem dan contact met ons op via info@cyclingstory.nl of via onze Contact-pagina. Laat even kort weten wat je motivatie is om voor Cycling Story te willen schrijven.

Wie weet word jij onze nieuwe schrijver!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *