Vuelta a España 2021 – Speel mee met het Koersspel Vuelta a España 2021 – Speel mee met het Koersspel foto: Tim van Hengel

Het wapengekletter van de Olympische Spelen in Tokio is nog maar net verstomd, maar het volgende grote sportevenement staat alweer voor de deur. Schrijf je voor de Vuelta a España nog snel in voor het Cycling Story Koersspel!

Een week na de sluitingsceremonie gaat de Vuelta a España van start met een individuele tijdrit in Burgos. Drie weken later wordt er afgesloten met opnieuw een tijdrit. Deze Vuelta finisht niet zoals gewoonlijk in Madrid maar kiest voor het pelgrimsoord Santiago de Compostela als afsluiter.

Zoals gebruikelijk in de Vuelta staat het parcours bol van de stevige etappes met flink wat bergen die bedwongen moeten worden door het peloton. Gaat Primož Roglič voor een hattrick? Hij won immers de afgelopen twee edities. De Vuelta staat van 14 augustus-5 september op de kalender.

Schrijf je nog snel in voor het Cycling Story Koersspel! Heb je al eerder meegedaan? Dan hoef je enkel in te loggen om weer mee te doen. Neem dus snel een kijkje op de website en meld je aan! De deadline voor het samenstellen van je team is zaterdag 14 augustus, 12.00 uur!