Tour de France 2020: Speel mee met het Koersspel Tour de France 2020: Speel mee met het Koersspel foto: Laurens Alblas

Onzekere tijden. We weten nog niet of de Tour de France doorgang zal vinden aan het einde van de zomer, maar we houden goede hoop dat we eindelijk weer een Koersspel kunnen organiseren. De website van het Koersspel is er in elk geval weer klaar voor.

Zoals bekend beginnen we dit jaar met de Tour de France als eerste grote ronde. De start is op 29 augustus. Inmiddels is de registratie voor het Cycling Story Koersspel opengesteld! Je kunt zoals altijd weer gratis meedoen. Registreren is heel makkelijk: gewoon even inloggen als je al eens mee hebt gedaan en je bent weer verzekerd van deelname.

Het invullen van jouw team kan vanaf donderdag 20 augustus om 12 uur. Je hebt dan tot uiterlijk 29 augustus 12 uur om je team rond te breien. Mocht de Tour de France toch niet kunnen plaatsvinden, dan wordt deze editie van het Koersspel geschrapt.