LIVE Luik-Bastenaken-Luik 2019 – Tv en livestream LIVE Luik-Bastenaken-Luik 2019 – Tv en livestream foto: Tim van Hengel

Volg de koers zondag 28 april LIVE! Een andere finale moet Luik-Bastenaken-Luik een nieuw gezicht gegeven. Er wordt een meer open finale verwacht en dat klinkt wielerliefhebbers als muziek in de oren. Kijk zondag mee naar L-B-L 2.0.

Voorbeschouwing Luik-Bastenaken-Luik 2019 – Favorieten

De laatste tien winnaars van de Waalse Pijl:
2018: Bob Jungels (Lux)
2017: Alejandro Valverde (Spa)
2016: Wout Poels (Ned)
2015: Alejandro Valverde (Spa)
2014: Simon Gerrans (Aus)
2013: Daniel Martin (Ier)
2012: Maxim Iglinkskyi (Kaz)
2011: Philippe Gilbert (Bel)
2010: Alexandre Vinokourov (Kaz)
2009: Andy Schleck (Lux)

Uitzending NOS:
De afsluiter van het klassieke voorjaar wordt vanaf 14.10 uur uitgezonden door de NOS, waarbij het commentaar komt van Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot. De finish van de 105e uitgave van La Doyenne wordt zo tegen 16.45 uur verwacht. Overigens is de koers ook te volgen via de livestream van NOS.nl en NOS Langs de Lijn.

Uitzending Sporza:
Onze zuiderburen beginnen er om 14.00 uur aan. Na een korte vooruitblik wordt het woord overgedragen aan Michel Wuyts en José De Cauwer. In België kunt voor een livestream terecht op de website van de VRT.

Uitzending Eurosport:
Bij Eurosport staat momenteel zo goed als alles in het teken van het WK snooker, maar uiteraard moet dat van 14.00 uur tot 17.00 uur op Eurosport 1 wijken voor Luik-Bastenaken-Luik. Heeft u een abonnement dan kunt u on demand meekijken via de Eurosport Player.

Livestream Luik-Bastenaken-Luik 2019:
De website Tiz-Cycling heeft voor elke koers livestream beschikbaar en dat is voor komend weekend niet anders. Ga hier naar de website.