LIVE Amstel Gold Race 2019: Tv en livestream LIVE Amstel Gold Race 2019: Tv en livestream foto: Tim van Hengel

Volg zondag 20 april LIVE de Amstel Gold Race 2019! Van de kassieklassiekers maken we zondag 21 april de ‘switch’ naar het Ardense drieluik. De Amstel Gold Race, onze eigen trots, is de traditionele opener van dit trio heuvelklasssiekers. Bekijk hier alle opties om de prachtige koers door de heuvels van Limburg te volgen.

Voorbeschouwing Amstel Gold Race 2019 – Favorieten

De laatste tien winnaars van de Amstel Gold Race
2018: Michael Valgren (Den)
2017: Philippe Gilbert (Bel)
2016: Enrico Gasparotto (Ita)
2015: Michal Kwiatkowski (Pol)
2014: Philippe Gilbert (Bel)
2013: Roman Kreuziger (Tsj)
2012: Enrico Gasparotto (Ita)
2011: Philippe Gilbert (Bel)
2010: Philippe Gilbert (Bel)
2009: Sergei Ivanov (Rus)

Uitzending NOS:
Voor de grootste koers van eigen bodem is de NOS er vanaf circa 13.20 uur bij om de wedstrijd van de vrouwen rechtstreeks uit te zenden. Omstreeks 14u45 gaat de aandacht naar de mannen. Uiteraard kunt u ook terecht op de livestream van NOS.nl of luisteren naar de vakmensen van NOS Radio Langs de Lijn.

Uitzending Sporza:
Ook bij onze zuiderburen is er een live verslag van de Amstel Gold Race bij de mannen én vrouwen. Vanaf 13.30 uur kan er ingeschakeld worden bij Sporza op Één. In België kunt voor een livestream terecht op de website van de VRT.

Uitzending Eurosport:
Eurosport is uiteraard op de afspraak, al begint de sportzender op het Eurosport 1 pas om 15.15 uur met uitzenden. Daarvoor kan nog wel de finish van de Ronde van Turkije meepikken. Heeft u een abonnement dan kunt u on demand meekijken via de Eurosport Player.

Uitzending L1:
De lokale zender L1 schenkt nog het meeste aandacht aan de 54e editie van de Gold Race. De ploegenpresentatie van alle vrouwen- en mannenploegen volg je op L1 al vanaf 08.45 uur. ’s Middags gaat het dan verder met de twee koersen. L1 heeft een handige livestream, waar er meegekeken kan worden.

Livestream Amstel Gold Race 2019:
De website Tiz-Cycling heeft voor elke koers livestream beschikbaar en dat is voor komende zondag niet anders. Ga hier naar de website.