LIVE Parijs-Nice 2019 – Tv-uitzendingen en livestreams LIVE Parijs-Nice 2019 – Tv-uitzendingen en livestreams

Volg hier LIVE Parijs-Nice 2019! Van de Strade Bianche (komende zaterdag) gaan we in een ruk door naar Parijs-Nice, de ‘Koers naar de Zon’. Al kan het ook behoorlijk slecht weer zijn in de Franse rittenkoers. Zon of regen, er zijn er genoeg reden om van zondag 10 tot en met zondag 17 maart Parijs-Nice op de voet te volgen. Bij onderstaande kanalen bent u aan het juiste adres.

De laatste tien winnaars van Parijs-Nice
2018: Marc Soler (Spa)
2017: Sergio Henao (Col)
2016: Geraint Thomas (GBr)
2015: Richie Porte (Aus)
2014: Carlos Betancur (Col)
2013: Richie Porte (Aus)
2012: Bradley Wiggins (GBr)
2011: Tony Martin (Dui)
2010: Alberto Contador (Spa)
2009: Luis Léon Sanchez (Spa)

Uitzendingen NOS
Parijs-Nice is dagelijks live te volgen bij de NOS via een livestream. In het weekeinde zijn de etappes ook op NPO 1 te zien.

Uitzendingen Sporza
Sporza zendt Parijs-Nice dagelijks LIVE uit op Één. Voor de eerste rit in lijn start de uitzending al om 13.30 uur. De overige dagen bent u vanaf 15.15 uur op tijd. Wilt u de doordeweekse etappes (stiekem) op het werk volgen? Geen probleem, de koers is ook live te volgen via de website Sporza.be. Het commentaar komt van het vertrouwde duo Michel Wuyts en José De Cauwer.

Uitzendingen Eurosport
Eurosport zal gedurende acht dagen kanalen 1 en 2 met elkaar afwisselen. Met uitzondering van etappe 1 (13.30 op Eurosport 2) staan de uitzendingen voor 15.15 uur geprogrammeerd. Voor de actuele info kunt u terecht bij de gids van Eurosport.

Livestream Parijs-Nice 2019
Op zoek naar een andere livestream voor de acht ritten in Parijs-Nice? Dan verwijzen we u met plezier door naar hier (officiële NOS livestream), hier (officiële Sporza livestream), hier (officiële Eurosport livestream) en hier.