LIVE Strade Bianche 2019 – Tv-uitzendingen en livestreams LIVE Strade Bianche 2019 – Tv-uitzendingen en livestreams

Volg hier LIVE de Strade Bianche 2019! De Italiaanse eendagskoers over onverharde wegen is pas toe aan de 13e editie, maar heeft al razendsnel aan status gewonnen. Zaterdag 9 maart 2019 mogen we andermaal een heroïsche Strade Bianche verwachten. U mag dit niet missen. Daarom hierbij een overzicht van uitzendingen en livestreams.

Startlijst Strade Bianche 2019

De laatste tien winnaars van de Strade Bianche
2018: Tiesj Benoot (Bel)
2017: Michal Kwiatowski (Pol)
2016: Fabian Cancellara (Zwi)
2015: Zdeněk Štybar (Tsj)
2014: Michal Kwiatkowski (Pol)
2013: Moreno Moser (Ita)
2012: Fabian Cancellara (Zwi)
2011: Philippe Gilbert (Bel)
2010: Maxim Iglinksy (Kaz)
2009: Thomas Löfkvist (Zwe)

Uitzending NOS
De NOS heeft geen sublicentie gekocht van het Italiaanse organisatiebureau RCS, waardoor de NOS niet de rechten heeft voor de Strade Bianche.

Uitzending Sporza
Sporza zendt de Strade Bianche zaterdag vanaf 13.50 uur LIVE uit op Één. Het commentaar bij de World Tour-koers komt van Renaat Schotte en Sven Nys. De vrouwenkoers is ook rechtstreeks te zien bij de Belgen. Vanaf 12.25 uur kunt u inschakelen op Één, waarna de uitzending vanaf 12.55 uur overgaat op Canvas. Ruben Van Gucht en ex-renster Lieselot Decroix zijn de commentatoren van dienst. Zit u niet voor de buis? Geen probleem, de koers is ook live te volgen via de website Sporza.be.

Uitzending Eurosport
Net als Sporza zendt Eurosport zowel de wedstrijd van de mannen als vrouwen LIVE uit. Zo kunt u vanaf 12.30 uur op Eurosport 2 terecht om de finale bij de dames te zien. De ontknoping bij de heren is vanaf 14.00 uur te volgen op hoofdnet Eurosport 1.

Livestreams Strade Bianche
Op zoek naar een goede livestream voor de Strade Bianche? Dan verwijzen we u met plezier door naar hier (officiële Sporza livestream), hier (officiële Eurosport livestream) en hier.

Voorbeschouwing en favorieten voor de Strade Bianche 2019