Koersspel 2018: Inschrijving Vuelta a España geopend Koersspel 2018: Inschrijving Vuelta a España geopend

Málaga is over iets minder dan een week het decor van La Gran Salida van de Vuelta a España! De laatste grote ronde van het jaar begint 25 augustus met een individuele tijdrit van acht kilometer. Zoals steeds de afgelopen jaren is ook deze editie voorzien van een behoorlijk aantal finishes bergop. De renners zullen het dus weer zwaar krijgen!

Hoe doe je mee?
Uiteraard kun je tijdens La Vuelta weer meespelen met het Cycling Story Koersspel! Doe mee en word de beste ploegleider.

Meedoen is simpel. Surf naar http://koersspel.cyclingstory.nl/ en meld je aan. Heb je nog niet eerder deelgenomen, dan moet je je eerst registreren. Vervolgens kun je de renners kiezen die jou punten moeten gaan bezorgen. Je scoort bonuspunten door de juiste winnaars van de drie leiderstruien aan te wijzen.

Let op: Er kunnen nog wijzigingen in de startlijst worden aangebracht. Controleer dus voor de start van de ronde je team nog even.