Getest: naamstickers van ProBikeSticker Getest: naamstickers van ProBikeSticker Jan Eijsbouts

Getest: naamstickers van ProBikeSticker

Overige Laatst bijgewerkt 24 juni 2018 20:13 Redactie

Bij het upgraden van onze fiets denken de meesten al snel aan een nieuwe set wielen, elektronisch schakelen of hydraulische schijfremmen. Maar Probikesticker.nl maakt het upgraden naar een professionele look eenvoudiger, persoonlijker en dankzij de handige tool op hun website voor iedereen mogelijk, al vanaf €9,95.

Deze naamstickers geven jouw fiets en uitrusting een professionele touch. Dankzij de verschillende afmetingen zijn de stickers ook toepasbaar op je helm, velgen, navigatie, et cetera. Dat kan superhandig zijn en het ziet er goed uit. Let maar eens op als je de mannen van Team LottoNL-Jumbo in de Tour ziet rijden. Sinds een aantal jaar zijn deze stickers namelijk niet meer weg te denken uit het profpeloton. Ride like a pro, wie wil dat nou niet?

Ik mocht namens Cyclingstory.nl een Premium setje testen.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en aangebrachte laminaat zijn de stikkers krasvast, zo staat er in de omschrijving op de website en ik begin dus als eerste een sticker te bekrassen; hij houdt stand. Ze zijn dik en kleven goed. Nadat ik een aantal op mijn fiets heb aangebracht, was ik mijn fiets. Eerst zoals ik gewend ben met een spons en warm water, daarna ook met hogedruk. Er gebeurt niks, ze blijven keurig zitten. Ik ben onder de indruk. De UV-protectie belooft kleuren te behouden, maar dat zou ik over een tijd pas kunnen ervaren. Voor nu geloof ik het.

Een kleurloze achtergrond zo overigens ook mooi zijn. Die keuze is er (nog) niet. Wel negen achtergrondkleuren en in mat of glanzend uitgevoerd. Behalve je eigen naam en vlag van je land is het natuurlijk ook leuk om je bedrijfsnaam of die van je fietsclub te gebruiken in combinatie met een vlag van jouw stad, provincie of een logo. Ben jij een getalenteerd brokkenpiloot dan kan het raadzaam zijn om in plaats van een vlag je bloedgroep te vermelden. Ook daaraan is gedacht.