Giro d’Italia 2018 – Uitslag etappe 2 Giro d’Italia 2018 – Uitslag etappe 2

De eerste rit in lijn is een prooi geworden voor Elia Viviani. Zoals verwacht eindigde de etappe van Haifa naar Tel Aviv (167 kilometer) in een massasprint, waarin de Italiaan van Quick Step-Floors zijn rol van topfavoriet waarmaakte. Landgenoot Jakub Mareczko (Willier Trestina – Sella Italia) werd op gepaste afstand tweede. De Ier Sam Bennett (Bora-Hansgrohe) duwde zijn wiel als derde over de meet.

Tom Dumoulin gaat zondag overigens niet meer van start in La Maglia Rosa. Onze landgenoot draagt de leiderstrui af aan Rohan Dennis (BMC Racing Team), de nummer twee uit de tijdrit. Dennis pakte onderweg drie bonificatieseconden bij een tussensprint, waarmee hij Dumoulin met één tel voorbij is gestoken.

Giro d’Italia 2018 – Uitslag etappe 2: