Inschrijving Koersspel Giro d’Italia geopend! Inschrijving Koersspel Giro d’Italia geopend!

De eerste grote ronde van 2018 komt eraan, de Giro d’Italia! Over vijf dagen wordt gestart in Israël alwaar de renners op vrijdag 4 mei beginnen met een tijdrit. Uiteraard kun je ook tijdens La Corsa Rosa meespelen met het Cycling Story Koersspel! Doe mee en word de beste ploegleider.

Hoe doe je mee?
Meedoen is simpel. Surf naar http://koersspel.cyclingstory.nl/ en meld je aan. Heb je nog niet eerder deelgenomen, dan moet je je eerst registreren. Vervolgens kun je de renners kiezen die jou punten moeten gaan bezorgen. Je scoort bonuspunten door de juiste winnaars van de roze trui, de rode puntentrui en de blauwe bergtrui aan te wijzen.

Let op: De startlijst is vrijwel compleet, maar er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Controleer dus voor de start van de ronde je team nog even.