LIVE Ronde van Vlaanderen 2018 – Livestreams en tv-uitzendingen LIVE Ronde van Vlaanderen 2018 – Livestreams en tv-uitzendingen foto: © Laurens Alblas / Cyclingstory.nl

Bekijk hier LIVE Ronde van Vlaanderen 2018. De Ronde van Vlaanderen is dé klassieker op Vlaamse bodem en sluit zondag de Vlaamse Wielerweek af. Vorig jaar ging Philippe Gilbert er met winst vandoor in De Ronde. Dit jaar verkeert zijn team QuickStep, dat ook Niki Terpstra in de gelederen heeft, in een fantastische vorm. Uitdager Greg Van Avermaet won nog nooit in de Ronde van Vlaanderen en zou de rit graag op zijn erelijst hebben staan. En Peter Sagan (winnaar 2016) mag natuurlijk nooit onderschat worden. Weten zij team QuickStep te slim af te zijn? Het beloofd zondag een spannende rit te worden! Hierbij het overzicht met uitzendingen en livestreams.

Winnaars Ronde van Vlaanderen de voorbije jaren

2017: Philippe Gilbert (Bel)
2016: Peter Sagan (Slw)
2015: Alexander Kristoff (Noo)
2014: Fabian Cancellara (Zwi)
2013: Fabian Cancellara (Zwi)
2012: Tom Boonen (Bel)
2011: Nick Nuyens (Bel)
2010: Fabian Cancellara (Zwi)
2009: Stijn Devolder (Bel)
2008: Stijn Devolder (Bel)
2007: Alessandro Ballan (Ita)

Deelnemers en startlijst

Zie hier voor de volledige startlijst met alle teams en deelnemers in de Ronde van Vlaanderen 2018.

Sporza

Vanaf 09:30 uur op één, met LIVE verslag van de Ronde van Vlaanderen en voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
Vanaf 12:55 uur gaat de live-uitzending verder op Canvas. Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.
De Ronde van Vlaanderen bij de vrouwen is live te zien op Canvas vanaf 13:30 uur, met commentaar van Ruben Van Gucht en Lieselot Decroix.
De Ronde van Vlaanderen bij de mannen is live te zien op één vanaf 13:30 uur, met commentaar van Michel Wuyts en José De Cauwer.
Zie ook hier voor actuele uitzendtijden.

NOS

Vanaf 13:35 uur met live verslag van de Ronde van Vlaanderen bij NOS Studio Sport op NPO 1.

Eurosport

Vanaf 10:15 uur live Ronde van Vlaanderen op Eurosport 1. Zie hier voor actuele uitzendtijden voor Eurosport 1 en 2.

Livestreams

Online kunt u live Ronde van Vlaanderen volgen via de livestreams hier (Nederlandstalig/Sporza, officiële VRT-livestreams één en Canvas), hier (Nederlandstalig/Sporza, alleen in België), hier (Nederlandstalig), hier (Eurosport 1, Engelstalig) en hier (Eurosport 2, Engelstalig)