LIVE Omloop Het Nieuwsblad 2018 – Livestreams en tv-uitzendingen LIVE Omloop Het Nieuwsblad 2018 – Livestreams en tv-uitzendingen

Zaterdag is het zover: de Omloop Het Nieuwsblad. Voor diegenen die geen plaatsje langs het parcours hebben weten te bemachtigen, of gewoon lekker warm thuis voor de televisie willen zitten, hebben we hierbij het overzicht met uitzendingen en livestreams.

De volledige startlijst van De Omloop Het Nieuwsblad vindt u hier.

Winnaars Omloop Het Nieuwsblad de voorbije jaren

2017: Greg Van Avermaet (Bel)
2016: Greg Van Avermaet (Bel)
2015: Ian Stannard (GBr)
2014: Ian Stannard (GBr)
2013: Luca Paolini (Ita)
2012: Sep Vanmarcke (Bel)
2011: Sebastian Langeveld (Ned)
2010: Antonio Flecha (Spa)
2009: Thor Hushovd (Noo)
2008: Philippe Gilbert (Bel)

Sporza

Vanaf 13:30 uur de voorbeschouwing en vanaf 14:20 uur LIVE Omloop Het Nieuwsblad en nabeschouwing. Gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Aansluitend een samenvatting van de cyclocross Masters in Waregem. Commentaar: Kristof Meul. Zie hier voor actuele uitzendtijden voor Sporza.

Eurosport

Vanaf 15:30 uur LIVE Omloop Het Nieuwsblad op Eurosport 2. Zie hier voor actuele uitzendtijden voor Eurosport 1 en 2.

Livestreams

Online kunt u de LIVE Omloop Het Nieuwsblad volgen via de livestreams hier (Nederlandstalig/Sporza, officiële VRT-livestreams één en Canvas), hier (Nederlandstalig/Sporza, alleen in België), hier (Nederlandstalig), hier (Eurosport 1, Engelstalig) en hier (Eurosport 2, Engelstalig)