Bij een nieuw seizoen horen nieuwe kleuren. En dus zijn ook de shirts van Lotto Soudal onder handen genomen. De Belgische World Tour-formatie onthulde donderdag de teamkleding voor het seizoen 2018.

Lotto Soudal rijdt al sinds 2014 in rode tenues met over de breedte een witte baan, waarin plaats is voor de naam van de hoofdsponsor. Voor het seizoen 2018 kiest de ploeg voor een overwegend wit shirt, waarvan de bovenkant en de mouwen rood zijn. Op de mouw prijkt tevens de Belgische driekleur. Op de rug staan zes gekleurde kringen.

Het shirt werd in een video gepresenteerd door de Belg Nikolas Maes en de Nederlandse Puck Moonen.

2018

Lotto Soudal neemt deze winter afscheid van Jurgen Roelandts, Tony Gallopin, Kris Boeckmans, Bart De Clercq, Rafael Valls, Sean De Bie en Louis Vervaeke, die allen voor een andere ploeg gaan rijden. Daartegenover staat de aanstelling van Jens Keukeleire, Bjorg Lambrecht, Victor Campenaerts, Harm Vanhoucke en Lawrence Naesen.