Vuelta a España 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 21 Vuelta a España 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 21

De Vuelta belooft weer één groot feest te worden. Froome, Nibali, Contador, Aru, Chaves, de Yates-tweeling, Barguil, Bardet, Majka, Zakarin, Kruijswijk, Kelderman en Poels. Dit rijtje toont wel de sterkte van het deelnemersveld aan. Cycling Story blikt iedere etappe vooruit op de strijd van de dag door de belangrijkste kanshebbers en favorieten te bespreken.

Etappe 21:

Madrid is volgens traditie de gastheer voor etappe 21. Magnus Cort Nielsen beschikte in 2016 over het beste eindschot na een criterium door de straten van de Spaanse hoofdstad. De Deen van ORICA-Scott staat weer op de startlijst en hoopt zijn kunststukje vast nog eens dunnetjes over te doen. Hij is alvast zeer kansrijk. Deze Vuelta kwam hij er nooit aan te pas in de sprints. Lukt het Cort Nielsen vandaag wel om zijn snelheid te tonen? Of moet hij toezien hoe Matteo Trentin (Quick-Step Floors) voor de vierde keer het juichgebaar mag maken?

Vuelta a España 2017 – De favorieten voor etappe 21 volgens Cycling Story:
***** Trentin
**** Lobato, Schwarzmann
*** Modolo, Van Asbroeck, Theuns
** Kragh Andersen, Alaphilippe, Blythe, Cort Nielsen
* Rojas, Hoelgaard, Manzin, Morkov, Haller