Vuelta a España 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 13 Vuelta a España 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 13

De Vuelta belooft weer één groot feest te worden. Froome, Nibali, Contador, Aru, Chaves, de Yates-tweeling, Barguil, Bardet, Majka, Zakarin, Kruijswijk, Kelderman en Poels. Dit rijtje toont wel de sterkte van het deelnemersveld aan. Cycling Story blikt iedere etappe vooruit op de strijd van de dag door de belangrijkste kanshebbers en favorieten te bespreken.

Etappe 13:

Het aantal kansen voor de rappe mannen is beperkt. Teams met vertrouwen in hun sprinter zullen de koers willen controleren, want hierna is het wachten tot de slotdag in Madrid voor een nieuwe mogelijkheid. De 26-jarige Duitser Michael Schwarzmann, die uitkomt voor Bora-Hansgrohe, was in de vorige editie al eens tweede in een spurt. Slaat hij toe in Tomares? Of maakt Matteo Trentin (Quick Step-Floors) zijn hattrick compleet?

Vuelta a España 2017 – De favorieten voor etappe 13 volgens Cycling Story:
***** Trentin
**** Lobato, Theuns
*** Schwarzmann, Blythe, Alaphillipe
** Roux, Rojas, Modolo, Morkov
* Van Asbroeck, Manzin, Oss, Haller, Kragh Andersen