Vuelta a España 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 4 Vuelta a España 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 4

De Vuelta belooft weer één groot feest te worden. Froome, Nibali, Contador, Aru, Chaves, de Yates-tweeling, Barguil, Bardet, Majka, Zakarin, Kruijswijk, Kelderman en Poels. Dit rijtje toont wel de sterkte van het deelnemersveld aan. Cycling Story blikt iedere etappe vooruit op de strijd van de dag door de belangrijkste kanshebbers en favorieten te bespreken.

Etappe 4:

In het etappe 4 trekt het peloton naar het historie Tarragona, waarvan de oude binnenstad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De renners komen niet voor een toeristische tour, maar voor een sprint. Wie toont zich de snelste? Etixx-Quick Step en Yves Lampaert voorkwamen op dag 2 een massapurt met een knap staaltje teamwork. Matteo Trentin liet met een tweede plaats achter zijn ploegmaat wel zien over een goede vorm te beschikken. Mag hij dit keer juichen namens de Belgische succesformatie of doet iemand een actie à la Lampaert?

Vuelta a España 2017 – De favorieten voor etappe 4 volgens Cycling Story:
***** Trentin
**** Theuns, Blythe
*** Modolo, Degenkolb, Schwarzmann
** Van Asbroeck, Reguigui, Cort Nielsen, Alaphilippe
* Rojas, Hoelgaard, Lobato, Debusschere, Vangenechten