Na een Tour de France die schitterde door de uitvallers maar evenzeer door de mooie Nederlandse overwinningen van Bauke Mollema en Dylan Groenewegen, gaan we ons zachtjes aan opmaken voor het laatste Cycling Story Koersspel van het jaar: La Vuelta a España!

Verschillende matadoren uit de Tour doen ook mee aan de Vuelta en daar gaan we nogmaals meemaken of het rijden van twee grote rondes achter elkaar nog wel kan in het hedendaagse peloton. We gaan het zien vanaf 19 augustus tot 10 september.

Als je eerder hebt deelgenomen aan het Cycling Story Koersspel is wederom deelnemen heel eenvoudig. Op de voorpagina kun je jouw e-mailadres en teamnaam invoeren. Door deel te nemen maak je tevens kans op mooie prijzen. Welke dat zijn, houden we nog even geheim.

Schrijf je dus nu in voor het Cycling Story Koersspel en word de beste ploegleider tijdens de Vuelta a España. Succes!