Bekijk hier LIVE BinckBank Tour 2017. Op het eerste oog lijkt de BinckBank Tour een nieuwe ronde in het wielrennen, maar niets is minder waar. De BinckBank Tour is namelijk de nieuwe naam van wat tot vorig jaar de Eneco Tour heette. De ronde voltrekt zich in de Lage Landen, met zeven ritten in België en Nederland, van maandag 7 tot en met zaterdag 13 augustus, en is misschien wel de meest moderne wielerronde op de kalender. Vorig jaar wist Niki Terpstra de ronde op zijn naam te schrijven en ook dit jaar doet de Nederlander weer mee. Ook tweevoudig winnaar Tim Wellens staat weer aan de start, net als oudwinnaars Lars Boom en Tony Martin. Het kan dus een interessante ronde worden.

De startlijst van de BinckBank Tour 2017 vindt u hier.

Winnaars BinckBank Tour de voorbije jaren

2016: Niki Terpstra
2015: Tim Wellens
2014: Tim Wellens
2013: Zdenek Stybar
2012: Lars Boom
2011: Edvald Boasson Hagen
2010: Tony Martin
2009: Edvald Boasson Hagen
2008: Ivan Gutierrez
2007: Ivan Gutierrez

Sporza
Dagelijks vanaf 15:00 uur op één, LIVE verslag van de BinckBank Tour. Op woensdag 9, zaterdag 12 en zondag 13 augustus al vanaf 14:30 uur. Maandag t/m vrijdag commentaar door Michel Wuyts en José De Cauwer, zaterdag en zondag door Renaat Schotte en José De Cauwer.

Eurosport 1 en 2
Dagelijks LIVE BinckBank Tour vanaf 15:00 LIVE op Eurosport 1. Op woensdag 9 augustus start de live-uitzending al om 14:30 uur. Zaterdag 13 augustus is de uitzending live te volgen via Eurosport 2.

Livestreams
Vanaf 15:00 uur kunt u online de rit volgen via de livestreams hier, hier (Nederlandstalig/Sporza, alleen in België), hier (Eurosport 1, Engelstalig) en hier (Eurosport 2, Engelstalig)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Geef een reactie