Tour de France 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 19 Tour de France 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 19

Wie toont zich de sterkste in etappe 19? Cycling Story blikt van 1 tot en met 23 juli dagelijks vooruit op de komende etappe in de Tour de France en bespreekt de belangrijkste kanshebbers voor ritwinst.

Etappe 19:

Wie de etappe van gisteren heeft overleefd, rijdt voor 99 procent zekerheid tevens de Tour uit. Veel renners zullen blij zijn dat Parijs in zicht is. Er zullen echter ook nog genoeg renners zijn die zich goed voelen en nog één keer een gooi doen naar ritwinst. Dit is namelijk de laatste kans voor de avonturiers. In de slotweek draait veel om frisheid. Wie mee wil zitten, geraakt ook daadwerkelijk in de koproep. Thomas De Gendt is zo’n onuitputtelijke aanvaller, terwijl wij een debutant als Maurits Lammertink (Katusha) in het offensief hopen te zien. Of heeft Dylan van Baarle (Cannondale-Drapac) nog wat in de tank zitten? ORICA-Scott maakt altijd mede de koers en heeft met Jens Keukeleire en Daryl Impey twee mannen geselecteerd die het karwei in een kleine groep af kunnen werken.

Tour de France 2017 – De favorieten voor etappe 19 volgens Cycling Story:
***** Impey
**** Van Avermaet, De Gendt
*** Van Baarle, Bodnar, Stybar
** Keukeleire, Brambilla, Lammertink, Ulissi
* Valgren, Naesen, Albasini, Boasson Hagen, Degenkolb