Tour de France 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 15 Tour de France 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 15

Wie toont zich de sterkste in etappe 15? Cycling Story blikt van 1 tot en met 23 juli dagelijks vooruit op de komende etappe in de Tour de France en bespreekt de belangrijkste kanshebbers voor ritwinst.

Etappe 15:

Een aanzienlijk deel van alle tv-kijkers volgt de Tour puur voor de adembenemende landschappen. De Aubrac wordt pas voor de allereerst keer aangedaan en dat zal ongetwijfeld fraaie beelden opleveren. De renners hebben daar minder oog voor, want zij zien af in deze omgeving. Het gaat namelijk constant op en af in etappe 15. Het zal vanuit de start een gevecht worden om mee te zitten in de juiste vlucht, want dit is typisch zo’n dag voor rittenkapers met klimmersbenen.

Mannen als Tiesj Benoot (Lotto Soudal) Alexis Vuillermoz (AG2R-La Mondiale), Serge Pauwels (Dimension Data), Jarlinson Pantano (Trek-Segafredo) en Stephen Cummings (Dimension Data) zijn mannen die deze etappe waarschijnlijk hebben aangekruist. Of zorgt Warren Barguil voor de hattrick bij Team Sunweb?

Tour de France 2017 – De favorieten voor etappe 15 volgens Cycling Story:
***** Benoot
**** Cummings, Pantano
*** Pauwels, Barguil, Van Avermaet
** Roglic, Calmejane, Caruso, Gallopin
* Bakelants, Vuillermoz, Buchmann, Brambilla, Mollema