Heb jij altijd al een brandende vraag gehad over de koers? Stel ‘m dan tijdens de Tour de France aan Peter Sagan! De huidige wereldkampioen is namelijk de vraagbaak van de Tour. Kijkers van Eurosport kunnen de Slowaak het hemd van het lijf vragen in zijn jacht op een nieuwe groene trui.

#AskSagan

Liefhebbers van de koers kunnen op Facebook, Twitter en Instagram vragen stellen aan Sagan via de hashtag #AskSagan. De Slowaak maakt na elke etappe een selectie van de verzoekjes. Dan probeert hij deze vanuit de teambus zo goed mogelijk te beantwoorden op de website van de sportzender.

,,Het is geweldig om dit project samen met Eurosport te doen’’, zegt Sagan. ,,Op deze manier kunnen we onze fantastische sport en de supporters nog dichterbij elkaar brengen. Dus wielerfans, kom maar op!’’

De Tour de France start zaterdag 1 juli in Düsseldorf.