Het Tourgevoel is niet volledig zonder de dag met Vive le Vélo af te sluiten. Vanaf zaterdag 1 juli ontvangt Karl Vannieuwkerke iedere avond weer leuke gasten aan zijn speciale tafel, die dit jaar is gemaakt door niemand minder dan Eddy Planckaert zelf. Onder het genot van een wijntje bespreekt hij de verreden etappe, maar praat hij ook over de koers en het leven. Wilt u alles weten over dit fijne programma? Dan hoeft u enkel dit stuk bij de hand te houden. Cycling Story heeft alle informatie over de uitzendtijden, locaties en gasten voor u in één overzicht gezet. Veel kijkplezier en Vive le Vélo!

Maarten Vangramberen geeft ook deze Tour de France weer acte de presence. Hij heeft elke uitzending op locatie een gesprek met de renner of hoofdpersoon van de dag. Sammy Neyrinck is al jaren een vaste waarde binnen het team en zal gegarandeerd weer pareltjes van reportages maken. Uiteraard heeft Vive le Vélo ook aandacht voor al het moois wat Frankrijk verder te bieden heeft.

Op aanvraag van de VRT is de lijst met opnamelocaties uit dit artikel verwijderd. De VRT heeft namelijk besloten om deze locaties niet meer proactief te verspreiden, om een eventuele toeloop te vermijden. Wielerfans die toch willen weten waar Vive le Vélo komt kunnen dit het beste vragen via de klantenservice van de omroep: https://www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/.

Gastenlijst

Het overzicht van de gasten is op dit moment nog niet compleet. De Vlaamse omroep heeft wel aangekondigd dat onder meer Iljo Keisse, Emma Johansson, Leo van Vliet, Sven Nys, Björn Leukemans en Wout Van Aert aan zullen schuiven. Zodra er meer bekend is over de gastenlijst, vullen wij onderstaande informatie aan.

DatumGast 1Gast 2
Zaterdag 1 juliThomas De GendtOliver Naesen
Zondag 2 juliIljo KeisseMatthias M.R. Declercq
Maandag 3 juliEmma JohanssonThomas Van der Plaetsen
Dinsdag 4 juliAllan PeiperKris Bosmans
Woensdag 5 juliBert De BackerDaan Hugaert
Donderdag 6 juliTim DeclercqKarel Declercq
Vrijdag 7 juliJurgen Van den BroeckStephanie Scheirlynck
Zaterdag 8 juliThijs ZonneveldZouzou Ben Chikha
Zondag 9 juliSven NysEric Goens
Maandag 10 juligeen uitzendinggeen uitzending
Dinsdag 11 juliSofie GoosBram Tankink
Woensdag 12 juliJo PlanckaertJelle Vermeersch
Donderdag 13 juliKenny De KeteleMoreno De Pauw
Vrijdag 14 juliBert BlockenSep Vanmarcke
Zaterdag 15 juliDavid BombekeAnn Reymen
Zondag 16 juliSven VanthourenhoutGoedele Wachtels
Maandag 17 juliJose De CauwerFrederik Backaert
Dinsdag 18 juliBjörn LeukemansLidewey van Noord
Woensdag 19 juliRuben ScheireFilip Meirhaeghe
Donderdag 20 juliLeo van VlietWannes Cappelle
Vrijdag 21 juliJolien D'hooreWilfried de Jong
Zaterdag 22 juliWout van AertPaul Herygers
Zondag 23 juliEddy PlanckaertJan Bakelants

Note: De VRT meldt dat sommige gasten pas last minute wordt ingevuld, dit heeft alles te maken met de actualiteit.