Giro d’Italia 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 7 Giro d’Italia 2017 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 7

Lang leve de Giro d’Italia! Vanaf 5 tot en met 28 mei kunnen we weer volop genieten van de prachtige Ronde van Italië. Het is een speciale editie, want de Giro wordt voor de honderdste keer verreden. Een fantastisch jubileum! Cycling Story volgt alles op de voet en blikt dagelijks vooruit naar de rit die komen gaat. Vandaag: etappe 7.

Zal het peloton worden verrast in etappe 7? De laatste 40 kilometer kunnen door de route chaotisch worden en het pakket kan zich dan best eens verkijken op een late uitval. Richting de finish loopt het van kilometer 5 tot 1,5 nog lichtjes omhoog en dus zou er ook nog wel een demarrage kunnen komen om een sprint te ontlopen. Giovanni Visconti (Bahrain Merida) heeft wellicht een plannetje.

Giro d’Italia 2017 – De favorieten voor etappe 7 volgens Cycling Story:
***** Gaviria
**** Greipel, Ewan
*** Ferrari, Marezcko, Sbaragli
** Bennett, Gibbons, Nizzolo, Bauhaus
* Modolo, Stuyven, Tsatevich, Battaglin, Visconti