Volg jij de 100ste Giro d’Italia straks van de éérste tot de laatste minuut? Schrijf je dan snel in voor het Cycling Story Koersspel. Speel gratis mee, selecteer jouw 15 favoriete renners en de winnaars van de leiderstruien en laat zien dat jij een échte kenner bent!

De 100ste Giro d’Italia begint vrijdag op Sardinië en de route van deze jubileumeditie leidt de renners door de hele laars. Want na de eerste drie etappes op Sardinië wordt de oversteek gemaakt naar Sicilië alwaar de gevreesde vulkaan Etna op de renners wacht.

Door de punt van de laars kronkelt het parcours vervolgens langzaam richting het noorden. In de laatste week zorgen de beklimmingen in de Dolomieten wellicht voor de beslissing waarna er als gebruikelijk wordt gefinisht in modestad Milaan.

Er staan voldoende Nederlandse toppers aan de start – denk aan Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk – en de 100ste editie belooft een ongelooflijk spektakel te worden. Het Cycling Story Koersspel is er in elk geval klaar voor!

Meedoen is heel eenvoudig. Surf naar http://koersspel.cyclingstory.nl/ en meld je aan. Heb je nog niet eerder deelgenomen, dan moet je je eerst registreren. Vervolgens kun je de renners kiezen die jou punten moeten gaan bezorgen. Instructievideo: https://youtu.be/EHo-HFP15RA

Drie redenen waarom ook jij mee moet doen aan het Koersspel:

• Iedere ronde kans op mooie prijzen!
• Neem het op tegen vrienden, familie en collega’s in je eigen subpool.
• Het wielerseizoen is nu nóg leuker!