Bekijk hier LIVE Parijs-Roubaix 2017. De Hel van het Noorden is misschien wel de zwaarste eendagswedstrijd op het programma, niet alleen voor de renners maar ook voor het materiaal. De kasseistroken wisselen elkaar af en het is niet ongewoon dat de renners met een compleet vuil gezicht aankomen op de wielerbaan in Roubaix. Voor Tom Boonen is dit de laatste kans om een klassieker te winnen voor zijn vertrek uit het peloton, en aangezien hij in de Ronde van Vlaanderen de winst naar zijn ploeggenoot Philippe Gilbert zag gaan, zullen alle ogen des te meer op Boonen gericht zijn. Met winst zou Boonen tevens een recordaantal van vijf overwinningen in Parijs-Roubaix op zijn naam schrijven. De vraag blijft over of anderen zijn afscheidsfeestje komen verstoren. Hierbij het overzicht met uitzendingen en livestreams.

Winnaars Parijs-Roubaix de voorbije jaren

2016: Mathew Hayman (Aus)
2015: John Degenkolb (Dui)
2014: Niki Terpstra (Ned)
2013: Fabian Cancellara (Zwi)
2012: Tom Boonen (Bel)
2011: Johan Vansummeren (Bel)
2010: Fabian Cancellara (Zwi)
2009: Tom Boonen (Bel)
2008: Tom Boonen (Bel)
2007: Stuart O’Grady (Aus)

Deelnemers en startlijst

Zie hier voor de volledige startlijst met alle teams en deelnemers in Parijs-Roubaix 2017 en onze favorieten en outsiders voor de winst.

Sporza

Vanaf 10:20 uur op één, met LIVE verslag van Parijs-Roubaix. Commentaar: Michel Wuyts en Karl Vannieuwkerke.
Na Het Journaal en Het Weer (om 13:00 uur) gaat het LIVE verslag van Parijs-Roubaix door vanaf 13:30 uur op één.
Ook op zondag, om 21:15 uur: Vive Tom. Een speciale editie van Vive le Vélo naar aanleiding van het afscheid van Tom Boonen. Karl Vannieuwkerke ontvangt aan z’n tafel Eddy Planckaert, Wilfried de Jong, Wim Opbrouck en Kevin De Weert.
Zie ook hier voor actuele uitzendtijden.

NOS

Vanaf 13:30 uur met live verslag van Parijs-Roubaix bij NOS Studio Sport op NPO 1.

Eurosport

Vanaf 11:00 uur live Parijs-Roubaix op Eurosport. Zie ook hier voor actuele uitzendtijden.

Livestreams

Online kunt u live Parijs-Roubaix volgen via de livestreams hier, hier, hier, hier (Nederlandstalig/Sporza, alleen in België), hier (Nederlandstalig/NOS, alleen in Nederland), hier (Eurosport 1, Engelstalig) en hier (Eurosport 2, Engelstalig).

Bekijk hier LIVE Parijs-Roubaix 2017