Nu met de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne ook het Europese wielerseizoen is afgetrapt, staat het volgende Cycling Story Koersspel voor de deur. Van de Tyrreense Zee naar de Adriatische Zee in zeven etappes: dat is de Tirreno-Adriatico.

De eerste dagen voeren de renners zuidwaarts vanuit startplaats Lido di Camaiore. De vierde rit leidt de renners naar een heuse col van buitencategorie, de Terminillo waar ook de streep is getrokken. Wie in deze zeventien kilometer lange klim de sterkste is, zou wel eens richting de winst kunnen gaan. Of zijn er nog grote verschuivingen te vinden in de afsluitende tijdrit? We gaan het meemaken tussen 8 en 14 maart!

Als u eerder heeft deelgenomen is wederom deelnemen heel eenvoudig. Op de voorpagina van het Koersspel kunt u uw e-mailadres en teamnaam invoeren. Door deel te nemen maakt u tevens kans op mooie prijzen. Welke dat zijn, houden we nog even geheim.

Inschrijven

Schrijf u dus nu in voor het Cycling Story Koersspel en word de beste ploegleider tijdens de Tirreno-Adriatico!