De Tour Down Under, inmiddels een begrip voor deelnemers van het Cycling Story Koersspel. Onder de Australische zon draaien de renners in zes etappes rondom Adelaide hun pedalen rond. Zal Old Willunga Hill wederom zorgen voor de verdeling van de prijzen of kunnen de sprinters hun kansen grijpen. Vanaf half januari weten we meer!

Selecteer 15 (unieke) renners voor het begin van de ronde en voorspel de winnaars van de verschillende leiderstruien voor extra bonuspunten. Maak het Koersspel nog leuker door een subleague aan te maken en het op te nemen tegen collega’s, familie en/of vrienden.

De inschrijving is sinds vandaag open. Meedoen is simpel. Heb je eerder meegedaan aan het Cycling Story Koersspel, dan kan je je nu eenvoudig aanmelden voor deze nieuwe ronde door de website van het Koersspel te bezoeken. Heb je nog niet eerder deelgenomen aan het Koersspel? Registreer je dan eerst door je e-mailadres in te vullen en een naam voor je team te kiezen.

Spelregels

Lees op de website van het Koersspel meer over de spelregels en de te winnen prijzen.