Tour de France 2016 – Rebus Avondetappe 2 juli Tour de France 2016 – Rebus Avondetappe 2 juli

De Avondetappe is terug! Dat betekent ook een tv-comeback van de Tour-rebus. Dit is de opgave van zaterdag 2 juli. Welke renner wordt hieronder gezocht? Weet u de oplossing? Mail het dan naar tourquiz@nos.nl en maak kans op een wielershirt.

 • Tolstoj

  4 juli 2016 #1 Author

  Een mooie eerste uitzending van De Avondetappe nieuwe stijl. Prima hoe Herman van der Zandt en Dione de Graaff het van Mart Smeet hebben overgenomen, en inderdaad, een kopie hoeft het niet te zijn. Maar EEN ding mis ik toch nog wel: de eindtune van Dalida 🙂 . “Buenas noches, mi amor”, als een soort nachtzoen. Dat mag in dit programma eigenlijk niet ontbreken, ook niet in het nieuwe format. Dat is mijn bescheiden opinie 😉

 • Damas Vos

  4 juli 2016 #2 Author

  Jammer dat er zo onzorgvuldig wordt omgegaan met de uitslagen van de rebus!
  Ik had Bryan Coquard toch echt goed, terwijl Herman vertelde dat er maar één goede inzending was?!
  Jammer, jammer!

 • Jolanda

  23 juli 2016 #3 Author

  Tip: stuur volgend jaar een autoreply naar mensen die hun oplossing van de rebus mailen. Dan heb je in elk geval nog het idee dat je mails aankomen…