Vandaag is het zover, de laatste voorjaarsklassieker: Luik-Bastenaken-Luik! Weet favoriet Alejandro Valverde voor de vierde keer La Doyenne op zijn naam te schrijven en net als vorig jaar de dubbel met de Waalse Pijl? Voor diegenen die thuis (of wachtend langs het parcours) live de koers willen volgen via de televisie of online, hebben we hierbij het overzicht met tv-uitzendingen en livestreams. Bekijk hier LIVE Luik-Bastenaken-Luik 2016.

Sporza
Vanaf 14:05 uur op Canvas, LIVE verslag van Luik-Bastenaken-Luik.

NOS
Vanaf 13:10 LIVE bij de NOS.

Eurosport 1
Vanaf 15:15 LIVE op Eurosport 1.

Livestreams
Vanaf 14:05 uur kunt u online de rit volgen via de livestreams hier (Nederlandstalig), hier (Nederlandstalig), hier (Nederlandstalig), hier (Nederlandstalig/NOS, alleen in Nederland), hier (Nederlandstalig/Sporza, alleen in België) en hier (Eurosport 2, Engelstalig).

Kijk hier LIVE Luik-Bastenaken-Luik 2016
Klik op de kruisjes in de witte vakjes om de advertenties te sluiten.