LIVE Amstel Gold Race 2016 – Tv-uitzendingen en livestreams LIVE Amstel Gold Race 2016 – Tv-uitzendingen en livestreams

Vandaag is het zover: de Amstel Gold Race! Gaat Michal Kwiatkowski er net als vorig jaar met de winst vandoor, of toch één van de andere toppers? Favorieten aanwijzen is lastig, maar desondanks waagden wij ons er toch aan. Voor diegenen die geen plaatsje langs het parcours hebben weten te bemachtigen, of gewoon lekker thuis voor de televisie willen zitten, hebben we hierbij het overzicht met tv-uitzendingen en livestreams. Bekijk hier LIVE Amstel Gold Race 2016.

Sporza
Vanaf 14:00 uur op één, LIVE verslag van de Amstel Gold Race.

NOS
Vanaf 13:10 uur LIVE bij de NOS.

Livestreams
Van 08:45 tot 10:30 uur kunt u online de ploegenpresentatie en start volgen via de livestream hier (Nederlandstalig/L1).

Vanaf 14:00 uur kunt u online de rit volgen via de livestreams hier (Nederlandstalig), hier (Nederlandstalig/Sporza), hier (Nederlandstalig/NOS, alleen in Nederland) en hier (Nederlandstalig/Sporza, alleen in België).

Kijk hier LIVE Amstel Gold Race 2016
Klik op de kruisjes in de witte vakjes om de advertenties te sluiten.