Vandaag is het zover: de Hel van het Noorden, Parijs-Roubaix! Weet Fabian Cancellara er in zijn laatste jaar nog een zege uit te slepen, of gaat Tom Boonen er voor de vijfde(!) keer mee aan de haal? Of toch Peter Sagan? Voor diegenen die geen plaatsje langs het parcours hebben weten te bemachtigen, of gewoon lekker warm thuis voor de televisie willen zitten, hebben we hierbij het overzicht met tv-uitzendingen en livestreams. Bekijk hier LIVE Parijs-Roubaix 2016.

Sporza
Vanaf 12:30 uur op Canvas, LIVE verslag van Parijs-Roubaix.
Vanaf 13:30 uur op één, Vervolg van het LIVE verslag van Parijs-Roubaix.

NOS
Vanaf 13:10 uur LIVE bij de NOS.

Livestreams
Vanaf 10:15 uur (de renners starten om 10:40 uur) kunt u online de rit volgen via de livestreams hier (Nederlandstalig/Sporza), hier (Nederlandstalig), hier (Nederlandstalig/Sporza, alleen in België), hier (Nederlandstalig/NOS, alleen in Nederland) en hier (Engelstalig).

Kijk hier LIVE Parijs-Roubaix 2016
https://www.youtube.com/watch?v=ZqosSudKuhI