Win een exemplaar van ‘Forza Cycling’! – De winnaars Win een exemplaar van ‘Forza Cycling’! – De winnaars

Afgelopen week kondigden we aan dat het tijd was om wat weg te geven. Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts stelt twee exemplaren van Forza Cycling beschikbaar om onder de lezers van Cycling Story te worden verloot. We vroegen u waarom u graag een exemplaar wilt winnen van Forza Cycling. De winnaars zijn inmiddels bekend.

De winnaars
Via Random.org hebben we twee willekeurige winnaars getrokken onder de zeven inzendingen. De winnaars zijn als volgt.

De eerste winnaar is reactie nummer 6:
winnaar1
Deze reactie was van Björn Voeten:
winnaar1-reactie6
Björn, we hopen dat je met dit boek weer de tijd kan vinden om te gaan fietsen. Hardlopen wordt evenwel in het boek genoemd als een goede training naast het fietsen.

De tweede winnaar is reactie nummer 5:
winnaar2
Deze reactie was van Tom:
winnaar2-reactie5
Tom, ook jou willen we veel succes wensen met het verder ontwikkelen op de fiets, met dit boek zul je daar zeker nieuwe mogelijkheden in kunnen vinden.

Björn en Tom, van harte gefeliciteerd met het boek Forza Cycling! Het boek komt jullie kant op. We willen hierbij ook graag alle anderen die aan de verloting mee hebben gedaan bedanken.

Meer weten over Forza Cycling?
Forza Cycling is een eigentijds fietshandboek over trainen en voeding. Daarnaast bevat het boek leuke anekdotes en ervaringen van wielrenners als Tiesj Benoot, Jens Keukeleire en Louis Vervaeke. We werden positief verrast door het boek. Zie onze recensie hier, met daarin onder andere wat voorjaarsklassiekers, Tiesj Benoot en poffertjes met elkaar te maken hebben. Tiesj Benoot moest in De Ronde afgelopen weekend helaas opgeven, maar ondanks dat had hij een sterk begin van het seizoen, wellicht dankzij de trainingsadviezen die ook in Forza Cycling te vinden zijn, waaraan onder anderen hijzelf heeft meegewerkt.