E3 Harelbeke 2016 – Vooruitblik en livestreams E3 Harelbeke 2016 – Vooruitblik en livestreams

Morgen is het Goede Vrijdag, de dag dat traditioneel de E3 Harelbeke op het programma staat. Een overzicht van het parcours, de volledige startlijst en livestreams waar u de E3 Harelbeke morgen kunt volgen. De koers gaat net als de Dwars door Vlaanderen eerder deze week door, ondanks de recente gebeurtenissen in Brussel.

Vorig jaar kwam Geraint Thomas solo over de streep, op 25 seconden gevolgd door Zdenek Stybar. Geraint Thomas is er dit jaar niet bij. Gaat Stybar er dit jaar wel met de winst vandoor? Of de sterke Peter Sagan? Of wellicht Greg Van Avermaet die momenteel goed in vorm lijkt te zijn? Wie denkt u dat er morgen als eerste over de meet komt? Laat het ons weten in een reactie!

Poster
Voorgaande jaren waren de banners van de E3-prijs vaak een veelbesproken onderwerp. Dit jaar is de poster ietwat ‘heiliger’. Bekijk hieronder enkele vorige posters terug en oordeel zelf.

Parcours

Route 3,366,889 – powered by www.bikemap.net

 
Volledige startlijst
De volledige startlijst van de E3 Harelbeke 2016 vindt u hier.

Livestreams
De koers is morgen vanaf 15:10 uur live te zien op tv bij Sporza op één.
Online kunt u de rit volgen via de livestreams hier.