Inschrijving Koersspel Tirreno-Adriatico geopend! Inschrijving Koersspel Tirreno-Adriatico geopend!

Terwijl in België de eerste rit van het openingsweekend achter de rug is kijken wij alvast vooruit naar maart. Dit jaar hebben we een kleine verrassing in het Cycling Story Koersspel. In plaats van de (inmiddels) traditiegetrouwe Koers naar de Zon (Parijs-Nice), hebben we dit jaar gekozen om de Tirreno-Adriatico in het Koersspel te laten meedraaien. Inmiddels is de voorinschrijving geopend. U kunt vanaf 2 maart (12:00 uur) uw team samenstellen.

De Tirreno-Adriatico vindt plaats van woensdag 9 tot en met dinsdag 15 maart. De voorinschrijving is inmiddels geopend. Vanaf 2 maart (12:00 uur) is het mogelijk om in te loggen op het Koersspel en kunt u uw team samenstellen. De deadline om uw team samen te stellen is dinsdag 8 maart 23:59 uur.

Let op: De eerste etappe van de Tirreno-Adriatico is een ploegentijdrit. Deze zal daarom niet worden meegeteld in het Koersspel.

Verbeteringen aanmelden en inloggen
Tijdens de Tour Down Under hebben we van sommige deelnemers begrepen dat het aanmelden voor de ronde en het inloggen niet altijd even soepel/duidelijk was op de vernieuwde Koersspelwebsite. Dit hebben we verbeterd (zie hieronder). Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen we dat graag.

Hoe doet u mee?
Meedoen is heel eenvoudig. Op de voorpagina van het Koersspel kunt u zich aanmelden voor de ronde met uw e-mailadres en een teamnaam kiezen. U krijgt vervolgens een e-mail met een activeringslink waarmee u uw deelname kunt bevestigen. Heeft u dit jaar nog niet aan het Koersspel meegedaan? Dan zal u tijdens de activatie tevens (eenmalig) worden gevraagd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u nog nooit heeft meegedaan dan kunt u zich als nieuwe deelnemer registreren.

Let op: als u zich voor 2 maart inschrijft, dan zal u nog niet direct kunnen inloggen op het Koersspel. Pas vanaf 2 maart (12:00 uur) is het mogelijk om op het Koersspel in te loggen en vanaf dan kunt u uw team samenstellen.

Prijs
Door deel te nemen maakt u tevens kans op een mooie prijs, maar die houden we nog even geheim.

Schrijf u dus nu in voor het Cycling Story Koersspel en word de beste ploegleider tijdens de Tirreno-Adriatico!