Fiets met Laurens ten Dam op Zwift Fiets met Laurens ten Dam op Zwift

Fiets met Laurens ten Dam op Zwift

Wielernieuws Laatst bijgewerkt 28 januari 2016 18:20 Laurens Alblas

Ter promotie van de Amgen Tour of California organiseert Zwift vanaf morgen iedere maand tot aan de koers een online rit met een speciale gast. De eerste editie is met Zwift-ambassadeur Laurens ten Dam (Team Giant-Alpecin) op de fiets. Het commentaar wordt geleverd door Dave Towle, de officiële commentator van de Amgen Tour of California.

Dave zal met het met Laurens hebben over de Amgen Tour of California en zal daarnaast vragen beantwoorden. Je kunt je vragen stellen door te tweeten naar @gozwift met de hashtag #AskLTD.

De rit op Zwift is helaas vooral gericht op het Amerikaanse publiek. De starttijd is 2:00 uur (’s nachts) in de nacht van woensdag op donderdag in Nederlandse lokale tijd. Maar mocht je nog wakker zijn en een rondje willen fietsen op Zwift, dan ben je dus van harte welkom!

Voor meer informatie, zie Zwift’s Facebook evenementenpagina.