Inschrijving Koersspel Parijs-Nice geopend! Inschrijving Koersspel Parijs-Nice geopend!

Met het openingsweekend in Vlaanderen achter de rug staat Parijs-Nice alweer voor de deur en ook het Cycling Story Koersspel is daarom weer open! Tot en met zondag 8 maart (12:00 uur) kunt u zich inschrijven en uw ideale team van vijftien renners samenstellen. Creëert u de winnende ploeg?

Wie won er afgelopen jaar?
Vorig jaar wisselde de top van het klassement in de Koers naar de Zon redelijk, behalve de nummer één. Die bleef namelijk vanaf de derde etappe ongewijzigd: Ronnie Geschiere met team Tour de Zelande. Weet Ronnie er dit jaar weer met de winst vandoor te gaan? Of denkt u wellicht een betere ploeg samen te kunnen stellen? Doe mee en wordt de beste ploegleider van het Cycling Story Koersspel!

DVD 'Nieuwe Helden' over Argos Shimano in de Tour

De eerste prijs: DVD ‘Nieuwe Helden’ over Argos Shimano in de Tour

Regels
Let op: Naar aanleiding van feedback hebben we de bonuspunten aangepast. Het is gebleken dat de bonuspunten (30 voor de leiderstrui en 25 voor de berg- en punten trui) een te grote invloed hadden op de uitslag in kortere rondes zoals de Tour Down Under en Parijs-Nice. Daarom zijn vanaf nu de bonuspunten in een kleine ronde 15, 10 en 10 voor respectievelijk de leiderstrui, berg- en puntentrui. Dit is van toepassing op de Tour Down Under (vanaf volgend seizoen) en Parijs-Nice (vanaf dit seizoen). In de grote rondes (Giro d’Italia, Tour de France en Vuelta a Espana) zijn de bonuspunten vanaf dit seizoen 25, 20 en 20. Meer informatie over de regels van het Koersspel vindt u hier.

Meedoen?
Als u eerder heeft deelgenomen aan het Cycling Story Koersspel is deelnemen dit jaar heel eenvoudig. Log simpelweg in op de website van het Cycling Story Koersspel en u doet vanzelf weer mee! De inschrijving is inmiddels geopend en u kunt direct beginnen met het maken van uw selectie. De deadline voor de inschrijving en het samenstellen van uw ploeg van vijftien renners is zondag 8 maart om 12:00 uur, waarna de proloog in het Franse Maurepas niet veel later van start gaat.

Prijs
Door deel te nemen maakt u tevens kans op mooie prijzen. Ditmaal is dat de DVD ‘Nieuwe Helden’, dat het unieke inside-verhaal van team Argos-Shimano in de Tour de France laat zien. Schrijf u dus nu in voor het Cycling Story Koersspel en word de beste ploegleider tijdens de Parijs-Nice!