Team Roompot presenteert zich aan pers en de wielerliefhebbers in Ahoy Rotterdam Team Roompot presenteert zich aan pers en de wielerliefhebbers in Ahoy Rotterdam

Team Roompot heeft zich gisteren aan de wielerwereld voorgesteld. De renners en ploegleiding van de Nederlandse waren ’s middags beschikbaar voor de media en bouwden ’s avonds tijdens de openingsavond van de Zesdaagse van Rotterdam een oranje feestje voor het publiek.

De renners van de ploeg van Michael Zijlaard, niet geheel toevallig ook de wedstrijdleider van de zesdaagse, bonden ter vermaak de strijd met elkaar aan in een afvalkoers. Het goed bezette sportpaleis Ahoy zag hoe André Looij uiteindelijk de eerste Roompot-zege ooit mocht bijschrijven. De koppelgenoot van Ivar Slik in de echte Zesdaagse wist ondanks een kenmerkende aanval van Johnny Hoogerland te winnen.