Kevin Pauwels heeft de allereerste wereldbekermanche op Britse bodem gewonnen. In het Engelse Milton Keynes was de Belg in de sprint sneller dan land- en ploeggenoot Klaas Vantornout en daarmee verstevigde Pauwels bovendien zijn leiding in het wereldbekerklassement. De twee Belgen reden in de slotronde weg bij de concurrentie en zo mochten de overige nationaliteiten strijden om het brons. De Fransman Francis Mourey veroverde uiteindelijk de derde plaats, waardoor onze landgenoot Lars van der Haar net buiten het podium viel.

Wereldbeker Milton Keynes 2014 – Uitslag:
1. Kevin Pauwels (Bel)
2. Klaas Vantornout (Bel) +1”
3. Francis Mourey (Fra) +16”
4. Lars van der Haar (Ned) +19”
5. Philipp Walsleben (Dui) +43”
6. Corné van Kessel (Ned) +58”
7. Tom Meeusen (Bel) +1’00”
8. Sven Nys (Bel) +1’12”
9. Bart Aernouts (Bel) +1’32”
10. Rob Peeters (Bel) +1’38”

  • jean savelberg

    30 november 2014 #1 Author

    Kevin Pauwels heefdt de laatste weken de juiste vorm te pakken,volgende week ben ik er weer live bij GP HASSELT.