,,Je ziet hier innovatie, talentontwikkeling en kennisdeling,” zegt manager Richard Plugge van Team LottoNL-Jumbo over de Dutch Innovation Factory. Op deze locatie in het Zuid-Hollandse Zoetermeer heeft de Nederlandse schaats- en wielerploeg voortaan haar kantoor. Vandaag tekenden Plugge en Jac Orie een huurcontract met de Dutch Innovation Factory.

Team LottoNL–Jumbo ziet Zoetermeer in combinatie met de omgeving, dichtbij de kantoren van vele belangrijke partners en sponsors, als ideale locatie. ,,Die hier innovatie, talentontwikkeling en kennisdeling vormen voor ons de sleutel,” vervolgt Plugge. ,,Tegelijkertijd krijgen we de kans om mee te werken aan het nieuw te ontwikkelen TranSportium, het unieke sportproject dat hier de komende jaren gestalte krijgt. Het is goed dat Team LottoNL-Jumbo nu onder één dak zit, we voelen ons hier al helemaal thuis.”