Klaas Vantornout heeft zijn eerste grote zege van het veldritseizoen 2014-2015 te pakken. De Belg van Sunweb-Napoleon Games toonde zich solo de sterkste in de zware moddercross van Asper-Gavere, de vierde manche van de Superprestige. Ploegmaat Kevin Pauwels maakte het succes voor het team compleet door de tweede plaats voor zich op te eisen. Sven Nys (Crelan-AA Drink) had een slechte start, maar bereikte na een lange inhaalrace toch nog het podium. De Belgisch kampioen wordt wel leider in het algemeen klassement.

Superprestige Asper-Gavere 2014 – Uitslag:
1. Klaas Vantornout (Bel)
2. Kevin Pauwels (Bel)
3. Sven Nys (Bel)
4. Tom Meeusen (Bel)
5. Lars van der Haar (Ned)
6. Mathieu van der Poel (Ned)
7. Philipp Walsleben (Dui)
8. Bart Wellens (Bel)
9. Sven Vanthourenhout (Bel)
10. Bart Aernouts (Bel)