Timo Roosen en Tom van Asbroeck naar TEAMLottoNL Timo Roosen en Tom van Asbroeck naar TEAMLottoNL

Timo Roosen (Rabobank Development Team) en Tom van Asbroeck (Topsport Vlaanderen-Baloise) hebben een tweejarig contract ondertekend bij Team Belkin (komend seizoen TEAMLottoNL). Daarnaast heeft de ploegleiding Rick Flens, Maarten Tjallingii, Robert Wagner en Maarten Wynants voor langere tijd aan zich weten te binden.

Roosen, 21 jaar, won dit seizoen een etappe in de prestigieuze Kreiz Breizh Elites en schreef bovendien een etappe op zijn naam. In de Ster ZLM Toer toonde hij zich de sterkste in het sprintklassement. Van Asbroeck imponeerde dit seizoen van begin tot eind. Zo werd hij in maart onder meer tweede in Nokere Koerse en was hij ook in het najaar diverse keren dicht bij een zege. De 24-jarige Belg werd in september nog tweede in de GP Jef Scherens. Twee keer won Van Asbroeck dit jaar. Hij was de sterkste in de vierde etappe van de Ronde van Wallonië en schreef de Cholet-Pays De Loire op zijn naam.

Met Roosen en Van Asbroeck en de contractverleningen van Flens, Tjallingii, Wagner en Wynants telt de selectie van TEAMLottoNL in 2015 momenteel 22 renners. Bekijk op ProCyclingStats welke renners komend seizoen de nieuwe hoofdsponsor vertegenwoordigen.