Giant-Shimano met ‘WK-line up’ naar 108ste Ronde van Lombardije Giant-Shimano met ‘WK-line up’ naar 108ste Ronde van Lombardije

Giant-Shimano stelt zondag vijf WK-gangers op tijdens de 108ste Ronde van Lombardije. Tom Dumoulin, Warren Barguil, Simon Geschke, Tobias Ludvigsson en Georg Preidler gaven namelijk allen eerder deze week acte de présence tijdens de wereldkampioenschappen in het Spaanse Ponferrada.

Onze landgenoot Dumoulin was vorig jaar achttiende in de Ronde van Lombardije en kan volgens zijn ploeg dit jaar wel eens hoge ogen gooien in de najaarsklassieker. De tempobeul onderstreepte zijn goede vorm vorige week door de bronzen medaille te winnen tijdens het wereldkampioenschap tijdrijden. Ook Barguil en Geschke lieten tijdens de WK zien over goede benen te beschikken door tot lang in de finale mee te rijden met de besten.

“We gaan naar Lombardije met een duidelijk plan en drie sterke kopmannen, Warren, Tom en Simon”, zegt ploegleider Addy Engels. “Alle drie hebben ze zondag mooie dingen laten zien tijdens het WK en ze krijgen dan ook een sterke ploeg om zich heen in Lombardije.”

Selectie Giant-Shimano: Tom Dumoulin, Warren Barguil, Simon Geschke, Lawson Craddock, Dries Devenyns, Tobias Ludvigsson, Daan Olivier en Georg Preidler.