Sinds vandaag is de gloednieuwe app van de website ProCyclingStats te downloaden. Via de app – die vooralsnog alleen beschikbaar is in de App Store van Apple – heb je alle startlijsten, resultaten en statistieken van recente wielerkoersen binnen handbereik. Van de app is zowel een gratis versie als een betaalde verkrijgbaar.

In een persbericht laat ProCyclingStats weten dat naast startlijsten, resultaten en statistieken ook rankings en informatie over het het parcours inbegrepen zijn in de app. “We hebben een mijlpaal bereikt met deze app, maar hier stopt het niet voor ons. We hebben een lange lijst met nieuwe functies die we toe willen voegen, die deze app een geweldige tool maken voor zowel liefhebbers van de wielersport als professionele atleten.”

De app van ProCyclingStats is te downloaden in de App Store.