Maak nog gauw je team in orde…! Maak nog gauw je team in orde…!

Morgen start niet alleen de 101ste Tour de France, maar tegelijkertijd een nieuwe editie van het Cycling Story Koersspel! We willen je er via deze weg aan herinneren dat je tot zaterdag 5 juli om 10.00 uur de tijd hebt om je in te schrijven en je team voor de Tour de France compleet te maken.

Kies vijftien renners en jouw drie favorieten voor de eindwinnaar van de gele leiderstrui, de groene puntentrui en de bolletjesbergtrui! Na 10.00 uur kun je niets meer aan je selectie veranderen, dus spiek voor die tijd nog snel even op de website van het Cycling Story Koersspel of jouw lijstje compleet is!

Voor vragen en suggesties kun je je altijd tot ons wenden via Twitter, Facebook of het contactformulier op de website!

We wensen iedereen veel succes en plezier met het Cycling Story Koersspel en uiteraard een heel mooie Tour de France!

Met fietsende groet,

Team Cycling Story
Cycling Story | Cycling Story Koersspel