Inschrijving Tour de France Koersspel geopend! Inschrijving Tour de France Koersspel geopend!

Het Cycling Story Koersspel is met de Tour de France toe aan haar volgende rittenkoers. Na de Giro d’Italia ligt de strijd om de vierde zege in het Cycling Story Koersspel weer helemaal open. Tot en met zaterdag 5 juli (10.00 uur) kunt u zich inschrijven en uw ideale team van vijftien renners samenstellen. Creëert u de winnende ploeg?

De inschrijving voor het Cycling Story Koersspel is inmiddels geopend en u kunt uw ploeg samenstellen vanaf zaterdag 28 juni. De deadline voor de inschrijving, het samenstellen van uw ploeg van vijftien renners en het kiezen van uw drie favorieten voor de gele trui, de groene trui en de bolletjestrui is zaterdag 5 juli om 10.00 uur. De start van de Tour de France is kort daarna. Als eerdere deelnemer aan het Koersspel is meedoen aan de Tour de France heel eenvoudig. Log simpelweg in op de website van het Koersspel en u doet vanzelf mee!

Door deel te nemen maakt u tevens kans op een prijs, maar die houden we nog even geheim! Maar binnenkort komen we hier via de website natuurlijk op terug en dan doen we de hoofdprijs uit de doeken! Schrijf u nu in voor het Cycling Story Koersspel en word de beste ploegleider tijdens de Tour de France!

Met fietsende groet,

Team Cycling Story
Cycling Story | Cycling Story Koersspel