Royal Smilde Olympia’s Tour 2014 – Foto’s proloog Royal Smilde Olympia’s Tour 2014 – Foto’s proloog

Coen Vermeltfoort heeft vandaag in Hoofddorp de proloog van de Royal Smilde Olympia’s Tour gewonnen. De Nederlander was zijn ploeggenoot Christoph Pfingsten en de jonge Australiër Miles Scotson te snel af. Ook vorig jaar won Vermeltfoort de opener in de meerdaagse ronde.

De Royal Smilde Olympia’s Tour heeft de afgelopen jaren veel winnaars en wielertalenten zien doorstromen naar de elite. Zo won Dylan van Baarle vorig jaar voor het Rabobank Continental Team en is hij inmiddels prof bij de Amerikaanse World Tour-formatie Garmin Sharp. Momenteel rijdt hij rond in de Giro d’Italia, om maar aan te geven hoe snel een ontwikkeling kan gaan. Cycling Story was vandaag bij de proloog aanwezig om de mannen die zich al eens bewezen hebben en de mannen die zich in de toekomst ongetwijfeld nog gaan bewijzen van dichtbij te bekijken.