Parijs-Nice 2014 – Uitslag etappe 3 Parijs-Nice 2014 – Uitslag etappe 3

Na twee ereplaatsen op een rij heeft John Degenkolb eindelijk zijn etappezege te pakken in Parijs-Nice. In de massasprint rekende hij af met Matthew Goss en José Joaquin Rojas. Op het Formule 1-circuit van Magny-Cours schonk de Duitser zijn Nederlandse werkgever Giant-Shimano bovendien niet alleen het dagsucces, maar tevens de gele leiderstrui.

Moreno Hofland, gisteren winnaar van de tweede etappe, was op de tiende plaats de beste Nederlander en handhaafde zich in de top 3 van het algemeen klassement.

http://www.youtube.com/watch?v=aF7xwQLtTPA

Parijs-Nice 2014 – Uitslag etappe 3:
1. John Degenkolb (Team Giant-Shimano) 4u 27′ 26″
2. Matthew Goss (Orica Greenedge) z.t.
3. Jose Rojas (Movistar Team) z.t.
4. Borut Bozic (Astana Pro Team) z.t.
5. Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) z.t.
10. Moreno Hofland (Belkin Procycling Team) z.t.

Bekijk hier de volledige uitslag van etappe 3.

Cycling Story Koersspel
Net als gisteren hebben we in het Cycling Story Koersspel na de derde etappe eveneens twee dagwinnaars. Deelnemers Ronnie Geschiere (Tour de Zelande) en rohnny (bikers) behaalden allebei 46 punten en moeten dus de koppositie samen delen. Gefeliciteerd! Ronnie Geschiere behoudt zijn eerste plaats in het algemeen klassement en gaat nu aan de leiding met 130 punten. Joop de Graauw (lekke tube) staat met 124 punten op de tweede plaats en daarna vindt er al een kleine afscheiding plaats met nummer drie Marijn (ironbike), die volgt met 105 punten.