Veldrijden: WK veldrijden Hoogerheide 2014 – Foto’s Veldrijden: WK veldrijden Hoogerheide 2014 – Foto’s

De veldrijders geven vanavond nog één keer het beste van zichzelf tijdens de Cyclocross Masters in Waregem. Onder anderen Niels Albert, Sven Nys en Lars van der Haar zullen acte de présence geven tijdens de seizoensafsluiter. Een mooi moment om terug te blikken op het WK veldrijden in Hoogerheide eerder deze maand aan de hand van de beelden die we toen geschoten hebben.

Zdenek Stybar pakte tijdens het WK veldrijden in Hoogerheide zijn derde wereldtitel. Na een fantastisch duel met titelverdediger Sven Nys mocht de Tsjech, die tegenwoordig vooral op de weg actief is, de regenboogtrui aantrekken. Cycling Story was erbij en maakte van het spektakel een fotoreportage, die je terug kunt vinden op onze Facebook-pagina.
Bekijk hier de foto’s van de beloften en de elite.