Veldrijden: Wereldbeker Rome 2014 – Vooruitblik en livestreams Veldrijden: Wereldbeker Rome 2014 – Vooruitblik en livestreams

Op de paardenrenbaan van Capannelle vindt zondag de 4e Memorial Romano Scotti plaats: de zesde en voorlaatste manche om het wereldbekerklassement. Met alleen nog de crossen in Rome en Nommay voor de wielen zijn de vooruitzichten voor Lars van der Haar veelbelovend. De Nederlander verdedigt in het algemeen klassement namelijk een voorsprong van maar liefst 33 punten op zijn naaste belager Philipp Walsleben. Lukt het Van der Haar om de wereldbeker naar Nederland te brengen?

Deelnemers Wereldbeker Rome
Startlijst Wereldbeker Rome

Klassement
1. Lars van der Haar (Ned) 337 punten
2. Philipp Walsleben (Dui) 304
3. Klaas Vantornout (Bel) 279
4. Kevin Pauwels (Bel) 275
5. Niels Albert (Bel) 273

Erelijst
2013: Kevin Pauwels (Bel)

Parcours

Website
ciclocrossroma.it/2013

Uitzendingen en livestreams
Sporza: Sporza zendt alle WB-wedstrijden, het Belgisch kampioenschap, de WK en Bpost Bank Trofee-wedstrijden live uit. De veldrit in Rome start om 15.00 uur; voorafgaand aan de cross een voorbeschouwing.
Livestream: Sports-livezz.com heeft voor de cross in Baal livestreams klaarstaan. Van 14.45 tot 17.00 uur kun je op deze link terecht voor de cross!